VERIFIKOVANA PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA

DEČIJI VRTIĆ - JASLE - EUROKIDS

Eurokids je privatna predškolska ustanova, verifikovana od strane Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja, pod br.rešenja 5-1645-00 2fi251/16.

Ako vaše dete nije dobilo mesto u državnom vrtiću, možete ga upisati kod nas uz mogućnost subvencije od strane Gradske uprave grada Beograda. Potrebno je dostaviti sledeću dokumentaciju, a mi ćemo Vam završiti kompletnu papirologiju bez vašeg odlaska bilo gde sem kod nas.

 

DOKUMENTACIJA


 1. Odbijenica iz državnog vrtića. *ORIGINAL*

 2. Zahtev za upis - dobijate kod nas ili preuzeti, a pre toga popuniti ili

  (popunjava nosioc odbijenice i ugovora sa PPU "Eurokids")

 3. Izjava (samo potpisati) ( potpisuje nosioc odbijenice i ugovora sa PPU "Eurokids")

 4. Obrazac za povraćaj novca PPU2 - preuzeti, a pre toga popuniti ili

  (popunjava nosioc odbijenice i ugovora sa PPU "Eurokids" potrebno 2 primerka svakog meseca)

 5. Upitnik za vrtić - preuzeti, a pre toga popuniti ili

 6. Izvod iz matične knjige rođenih za dete.

  (kopija x 2)

 7. Državljanstvo roditelja - nosioca odbijenice i ugovora sa PPU "Eurokids"

  (kopija x 1)

 8. Kopija lične karte roditelja nosioca odbijenice i ugovora sa PPU "Eurokids"

  (očitana ili fotokopija bez čipa - kopija x 5)

 9. Broj tekućeg računa nosioca odbijenice i ugovora sa PPU "Eurokids"

  (fotokopija platne ili čekovne kartice obe strane * da se čitko vidi broj računa * ( kopija x 2)

 10. Lekarsko uverenje ne starije od 7 dana pre samog polaska u vrtić kao i brisevi.

 11. Ugovor i zdravstveni karton Vas čekaju kod nas.

 

Vidimo se !

 

NAŠA JEDINSTVENA PONUDA


Naši uslovi i cena su u potpunosti prilagođeni potrebama roditelja.

Odnos cene, kvaliteta i ponude koju pružamo sigurno je najbolji u Beogradu.

Naša ponuda sadrži kvalifikovane vaspitače sa dugogodišnjim iskustvom. Četiri redovna obroka sa dohranom po potrebi svakog deteta. Redovne aktivnosti sa stručnim spoljnim saradnicima, zubar - sa popravkom zubića o našem trošku - dva puta godišnje uz pregled sa izveštajem zubara, pedagog, logoped, engleski, gluma, muzika, sport, slikanje i crtanje. Kompletan propratni material za rad sa decom (bojanke, slikovnice, pametne knjige ...). Posete raznim manifestacijama kao što su koncerti, pozorišne predstave, muzeji, jednodnevni izleti u Beogradu - u dogovoru sa roditeljima (zoo vrt, ada, košutnjak, pionirski grad, igraonica i slično). Obezbeđene su i pelene za najmlađe. Takođe očekujte razna iznenađenja kroz plan i program vrtića.

Mesečna cena za celodnevni boravak kod nas u vrtiću sa svim prednostima naše ponude i radnim vremenom od 07h do 18h je 250 eur (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS). Još jednom da napomenemo da ovo sve nabrojano je u ceni bez bilo kakvih doplata.

Srećno u izboru i vidimo se !!!

 

Upis uz subvenciju – detaljnije


Pojašnjenje  - primer

***** Upis uz subvenciju grada naš vrtić Vas košta 70 eur do 75 eur u zavisnosti od broja radnih dana po kome grad obračunava za predhodni  mesec Vašu refundaciju (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS), cena je krajnja, bez skrivenih troškova i bez apsolutno bilo kakvih doplata sa svim navedenim aktivnostima koje obuhvata naša ponuda. Puna cena vrtića je 250 eur (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS).

Državni vrtić Vas košta npr.5540.00 din samo sa hranom i 30 do 35-oro dece u jednoj grupi, sa raznim obaveznim mesečnim doplatama za časopise, engleski, sport, pozorišta, izlete, itd... i to Vas na kraju košta isto, a možda i skuplje u odnosu na naše uslove i ponudu. Naša trenutna cena zbog variranja kursa NBS prevedena u dinare je npr.8540,00 din sa subvencijom grada sa redovnim dolaženjem u vrtić.

Predlažemo sastanak i razgovor uživo zbog dodatnih olakšica za Vas koje ovde nismo naveli.

 

Dodatne mogućnosti


***** Jedina doplata i mogućnost koja nije obavezna, ali je izričito preporučujemo iz ličnog iskustva, vrlo je korisna za Vaše dete kao i za Vas, a to je polisa osiguranja po specijalnom programu za decu. Više o tome uživo kod nas u vrtiću.

- ukratko… suština polise je ta da ste skroz obezbeđeni u bilo kom smislu. Vaše dete jednoga dana kada dodje vreme naplate od osiguranja ostaje mu siguran duplo uvećani novac obezbeđen za dalje školovanje, zahvaljujući vama. Kao i niz dodatnih mogućnosti i privilegija, a na kraju svega naš vrtić Vas neće koštati ništa i vrlo rado ćete ga se sećati i preporučiti .

Mi smo mislili na vreme, a ovim putem Vam olakšavamo i pružamo potpunu sigurnost i podršku da na vreme počnete da ne budete sebični prema vašem i našem detetu i samim tim dočekate zajedno fakultet bez praznih i skrštenih ruku (…a sta sad) za samo jedno kinder jaje dnevno.

***** Još jedna mogućnost koja nije obavezna, ali je prihvatljiva i tražena. Zimovanje ili letovanje na 6 do 8 rata sa nama za mališane. Mogućnost porodičnog zimovanja i letovanja pod istim uslovima i dodatnim porodičnim popustima.Više o tome uživo kod nas u vrtiću.

Partner podrške ENJOYTRAVEL.

 

PRIJAVA - ZAKAZIVANJE SASTANKA