PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA EUROKIDS

UPIS TOKOM CELE GODINE UZ SUBVENCIJU GRADA

Lokacija 1 - Voždovac; Dimitrija Marinkovića 22 a iza TC Stadion - Voždovac
Lokacija 2 - Zvezdara; Mihaila Todorovića 16 ž, Konjarnik ispod okretnice busa 17, 31


KNJIGA UTISAKA


Napišite utisak

 

 

01.05.2020

Vesna Tošić

Prezadovoljni smo i mi i deca. Vaspitacice su divne i deca ih obozavaju. Ne placu kada ih vodimo u vrtic sto dovoljno govori o tome kakav je vrtic. Imaju svaki dan neke druge aktivnosti, a Darko se stalno trudi da uvede nesto novo. Azurni su i uvek odgovaraju na svako pitanje..

 

22.04.2020

Ivan i Jovana Stefanovic

Veliko HVALA na paznji, brizi, radu, trudu, kreativnosti i posvecenosti koju svakodnevno upucujete nasem detetu, kao i svoj drugoj deci u vrticu. Na ovaj nacin zelimo da vam jos jednom kazemo koliko smo zadovolnji svime sto ste ucinili za nase dete i srecni smo sto smo vama poverili tu, ne tako laku duznost

 

22.04.2020

Jelena Kalaba

Hvala Vam sto ste u svakom trenutku bili uz nasu decu. Mina se zaista zabavila, uzivala u svakoj pesmici, crtezu, pravljenju zabica, parka, pcelica...Ovako nesto se i moglo ocekivati od najboljih vaspiacica

 

22.04.2020

Olivera Stanojevic

Divni i strucni vaspitaci, puno odlicno smisljenih i organizovanih radionica, engleski, muzika... Velika prednost sto deca sve aktivnosti odrade u vrticu. Pohvala za Darka koji nas svaki mesec obraduje nekom predstavom, organizuje sport i stalno nalazi nove nacine da deci kvalitetnije prodje vreme!

 

22.04.2020

Aleksandra Djordjevic

Sve pohvale za vrtic

 

22.04.2020

Maja Mojse Maksovic

Nasmejana deca, posvecene vaspitacice, ispostovani roditelji...i jos mnogo lepih stvari ima u nasem Eurokids-u! Radujemo se sto cemo se uskoro opet druziti!