PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA EUROKIDS

UPIS TOKOM CELE GODINE UZ SUBVENCIJU GRADA

Lokacija 1 - Voždovac; Dimitrija Marinkovića 22 a iza TC Stadion - Voždovac
Lokacija 2 - Zvezdara; Mihaila Todorovića 16 ž, Konjarnik ispod okretnice busa 17, 31


*** BLOG EDUKACIJA ***

STRUČNI SAVETI, VODIČ ZA RODITELJE

 


Značaj čitanja knjiga deci!

 

 

26.05.2020

Vreme koje deca provode sa roditeljima dok im čitaju priče je posebno vreme koga će se sećati celog života. Opuštajuća atmosfera i sreća koju i dete i roditelj osećaju u tom trenutku, poboljšaće odnos koji roditelj ima sa detetom i povećati sigurnost i samopouzdanje deteta. Bilo da im pričate priče ili ih čitate iz knjiga, priče su jedan od načina da deca zavole učenje. Razviće jezičke veštine i mišljenje, naučiti kako da se suoče sa svakodnevnim problemima i strahovima, a čitanje će im postati omiljeni hobi u kasnijim godinama.

Detaljnije

 


Kako odabrati vrtić?

 

 

26.04.2020

Većina vrtića pozdravlja upite i organizovaće vam vreme za posetu. Možete videti vrtić, njegovo osoblje kao i decu koja ga pohadjaju u skladu sa pravilima samog vrtića.

Detaljnije

 


Adaptacija dece u vrtiću

 

 

14.04.2020

Sama adaptacija zna da bude jako stresna, ali ne za dete nego za roditelje, pogotovo za one koji su prvi put postali mama i tata. Samo odvajanje od deteta, strah i nesigurnost roditelja prilikom dolaska na adaptaciju u vrtić koji su predhodno odabrali kao mirnu luku za svoje dete, budi nemir i samom detetu. Zato Vas molimo slušajte upute stručnih ljudi kako bi zajedno prevazišli prvenstveno adaptaciju roditelja, a samo dete će se već nekako snaći u šarenom svetu vrtića medju drugarima.

Detaljnije

 


Ubod ***INSEKATA*** Prirodni lek

 

 

12.04.2020

Leto se približava i sa njim nezaobilazno stiže i sezona uboda različitih insekata, koja nas takođe prati i tokom cele godine. Pokušaćemo da vam pomognemo i otkrijemo trikove kako možete da se sačuvate i ublažite bol, pogotovo za vaše mališane!

Detaljnije

 


Dosadne *** VAŠKE ***

 

 

16.08.2019

Mnogi roditelji misle da je vašljivost veoma retka pojava u 21. veku, međutim sve je više mališana koji imaju problem sa ovim dosadnim napastima. Kako otkriti vaške u dečijoj kosi, kao i kako ih ukloniti.

Detaljnije

 


Uskrs je najstariji hrišćanski praznik

 

 

28.04.2019

Praznuje se uvek nedeljom i menja se datum kada se slavi. Pravoslavni Uskrs nikad ne može pasti pre 4. aprila, kao ni nakon 8. maja. Datumi pravoslavnog Uskrsa od 2019. do 2030. godine - Prema današnjem Rečniku Matice srpske, najpravilnije bi bilo reći: “Hristos vaskrse” Pored toga dozvoljen je i arhaični, crkveni oblik "Hristos voskrese".

Detaljnije